GRATIS VA-UUR? Schrijf je dan nu in!

Blog_DP_gratis-VA-uurJe bent een ondernemer en je hebt wel eens van een Virtueel Assistent (VA) gehoord. Maar, je twijfelt nog want het is nieuw voor je. Logisch. Daarom leg ik je dit graag uit.

Wat is een Virtueel Assistent?

Een Virtueel Assistent (afgekort VA) is een zelfstandig professional én een ondernemer. Door de technologische ontwikkelingen is contact op locatie niet meer noodzakelijk. Informatie delen we snel en veilig in de Cloud. We hebben contact via e-mail en Whatsapp en een face-to-face overleg regelen we via Skype.

VA-diensten waar ik je mee kan helpen

Er zijn heel veel werkzaamheden waar ik je mee zou kunnen helpen. Voor een volledig overzicht verwijs ik graag naar de opsomming die op mijn website staat of lees dit blog.

Omdat ik je een uur GRATIS wil aanbieden heb ik een selectie gemaakt waaruit je kunt kiezen:

  1. Uitnodigingen voor je volgende evenement ontwerpen 
  2. Power Point / Prezi presentaties voorbereiden
  3. Handouts maken voor een presentatie of seminar
  4. Zakelijke lunchreserveringen maken
  5. Nakijken en redigeren van je webpagina’s
  6. Teksten en plaatjes op je website toevoegen / aanpassen
  7. Omslagfoto’s voor Social Media kanalen ontwerpen (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest)

Wil jij weten hoe het is om samen te werken met een VA? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief en maak gebruik van dit GRATIS uur. Na ontvangst van je gegevens neem ik contact met je op om een afspraak met je te maken.

Echt gratis?

Ja, geen addertjes onder het gras. Waarom? Omdat ik overtuigd ben van mijn kwaliteiten als Virtueel Assistent en ik jou als collega-ondernemer dit graag wil laten zien. Ben je tevreden over het eindresultaat, dan zijn er vast nog meer projecten waar ik je mee kan helpen.

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

Tot snel!

annemarie@dijkstraprojects.nl | 06 – 41 53 94 63