Social Media Abonnementen

Heb je geen tijd of onvoldoende kennis voor Social Media maar is dit wel belangrijk voor je bedrijf? Social_Media abonnementenDan is het de hoogste tijd om het uit handen te geven! Ik zorg voor de juiste content op het juiste tijdstip op de juiste kanalen.

Social Media is onderdeel geworden van het dagelijks leven. Met gebruik van diverse kanalen ben je zichtbaar voor uw (potentiële) klanten en maak je optimaal gebruik van je netwerk.

Hoe werkt het?

Samen met jou bepaal ik de frequentie van de berichten en welke kanalen geschikt zijn. Je kunt zelf de content aanleveren of ik denk en schrijf hier aan mee. Vervolgens plan ik dit in en maandelijks ontvang je rapportages over de statistieken.

Tarieven

Social Media abonnementen is maatwerk, neem voor meer informatie gerust contact met mij op!

Nog geen Social Media kanalen?

Heeft u nog geen eigen pagina’s? Dan kan ik deze voor u volledig verzorgen:

  • Profielfoto in huisstijl
  • Omslagfoto in huisstijl
  • Unieke Facebook URL
  • Koppeling Twitter
  • Algemene gegevens

Prijs eenmalig €90,00.

Contact

Wil je meer informatie over de pakketten? Neem dan contact met mij op. Je kunt me bereiken via 06 – 41 53 94 63 of mail naar annemarie@dijkstraprojects.nl.

Alle genoemde prijzen zijn per maand en exclusief 21% btw.